Industria d'autos

La secziun Grischuna da l'Associaziun d'industria d'autos Svizra dombra raduond 200 affars commembers. Raduons desch da quists affars sun in Engiadina Bassa.

In tuot la Svizra dombra l'associaziun circa 4000 commembers. In tuot 39'000 collavuratuors da quists affars - tanter quels eir 8500 giarsuns - sun respunsabels per la vendita, il service e la reparatura dals raduond 5.5 milliuns automobils immatriculats in Svizra.

La secziun Grischuna mantegna ün agen servezzan da pannas sur tuot il chantun. Las garaschas d'autos chi sun commembras da la secziun sun respunsablas in incumbenza da l'Uffizi da trafic sün via dal Grischun per la procedura da conferma da reparaturas. Quai voul dir da quistas garaschas reparan manguels chi chi sun gnüts critichats illa contrallas obligatoricas tras l'Uffzi da trafic sün via sainza cha'ls veiculs ston darcheu gnir muossats avant.

Causa cha la mobilità individuala augmainta permanentamaing, esa fich important cha l'industria d'autos possa recrutar eir in avegnir persunl giuven qualifichà. Ils affars d'autos in Engiadina Bassa spordschan versaquantas plazzas da giarsunadi cun bunas pussibiltats da scoulaziun. Causa cha las premissas tecnicas creschan, pretenda il manster üna buna basa da scoulaziun. Illa branscha d'autos vegnan spüertas bunas schanzas da carriera in üna branscha interessanta e cun potenzial.

Andrea Fratschöl SA / Garascha
Via da Manaröl 679, 7550 Scuol
fratschoel-sa@bluewin.ch / www.fratschoel-sa.ch

Die Andrea Fratschöl SA in Scuol ist ein Garage-Betrieb mit den Markenvertretungen TOYOTA und SUZUKI sowie DAIHATSU-Service. Seit 25 Jahren bietet die Garage umfassende Dienstleistungen im Bereich Verkauf von neuen und gebrauchten Personenwagen und leichten Nutzfahrzeugen, Service und Reparaturen. Zudem verfügt sie über eine Selbstbedienungs-Waschanlage und eine Tankstelle. Laufend gut geschulte Mitarbeiter bieten Gewähr für die optimale Betreuung von Kundenfahrzeugen der verschiedensten Marken. Die Andrea Fratschöl SA ist seit einigen Jahren mit dem Eco Professional-Label ISO 14024 zertifiziert. Den damit verbundenen Anforderungen an Umweltschutz und Arbeitssicherheit wird denn auch grosse Bedeutung zugemessen. – Das Team der Andrea Fratschöl SA freut sich, für Sie tätig zu sein.

Central-Garage Denoth
Stradun 270, 7550 Scuol
info@garage-denoth.ch / www.garage-denoth.ch

Die Central-Garage Denoth wurde 1926 gegründet und befindet sich bereits in der 3. Generation. Die Firma beschäftigt 11 Mitarbeiter und bildet 2 Lehrlinge aus. Seit 1951 ist die AMAG als VW-, Skoda- und Audi-Importeur unser Partner. Ferner besitzen wir eine modernst eingerichtete Carrosserie-Spenglerei, Autolackiererei und ein neu eingerichtetes Autowasch-Center sowie eine neu erstellte AVIA-Tankstelle.